Ställ ut på EnergiTing Sydost 2018

Välkommen att boka plats på årets regionala energikonferens

 
Ta chansen att visa upp ert företag, era produkter, ert arbete eller projekt på årets Energiting. Här träffar du mellan 120-150 deltagare som är politiker och tjänstemän inom kommun, landsting, länsstyrelser och regionförbund, samt företag och organisationer inom energisektorn - både byggnader, transporter och utbildning. 
 
Energting Sydost 2018 arrangeras 16 november på Folkets hus i Blomstermåla, Kalmar län.
Energikontor Sydost bjuder in till den viktigaste mötesplatsen för dig som arbetar med hållbar utveckling i Sydöstra Sverige. Dagen är fylld av visioner, nätverksbyggande och erfarenhetsutbyte. 
 

Vi lyfter blicken!

Under årets Energiting reder vi ut vilka bra affärsmodeller som finns för att skapa ett hållbart samhälle, det senaste inom hållbar renoveringsteknik, finansiering och gröna resalternativ. 
Företag, offentlig sektor, föreningar, organisationer med flera behöver ta hjälp av ny teknik, nya affärs- och finansieringsmodeller samt lära av varandra för att uppnå målen om energieffektivisering och förnybar energi. Marknadsför ditt företag eller projekt, som utställare på vår mötesplats för yrkesverksamma inom energiområdet!

 

Utställningen besöks i pauserna under konferensen, som är extra långa för att möjliggöra nätverkande och samtal med utställare.

Tips: Om du har, ställ ut något visuellt som Energitingets deltagare kan titta på, eller något som de kan testa/se hur det fungerar. 
 
 
Är du intresserad av att ställa ut? Har du frågor eller vill boka plats,
maila till: annica.lindh@energikontorsydost.se
 
 

Information

Utställare ska ha ställt sin monter på plats kl. 08.45 då registreringen öppnar, samt vara kvar till 15:00.  Energikontorets personal kommer finnas på plats från kl 7.00 den 16 november. Fikapauser samt lunchuppehållet är extra långa så att besökarna ska få god tid på sig att besöka er monter. Vi ordnar så ni får tillgång till bord, el och wifi under dagen. Utställningsområdet ligger i anslutning till föreläsningssalar och fika.
 

Mässavgift

Vi erbjuder monterplatser för 2000 kr styck ex moms. I priset ingår tillträde till föreläsningar samt  lunch/fika för en (1) person. Övriga monterdeltagare betalar vanlig anmälningsavgift.

 
Föreläsare på Energitinget får ställa upp en monter utan kostnad.
Medlemmar i föreningen Energikontor Sydost och kommunalägda bolag betalar endast deltagaravgift och får ställa upp en monter utan extra kostnad.
 

Anmälan

Bokning av utställningsplats sker via annica.lindh@energikontorsydost.se Som utställare ska du också anmäla dig till EnergiTinget och noterar i Övrig kommentar att du är utställare. 
Utställare uppmanas att skicka in sin logga, ev foton och länk till hemsida vid bokning så att vi kan presentera utställaren på energitingsydost.se samt i informationsmaterial.

 

+ Några av årets utställare

 

Elcykelpunkten är ett företag i Stockholm med passion för elcyklar. På årets Energiting ställer de ut fyra elcyklar som våra deltagare får prova på!

 

Läs mer om företaget på elcykelpunkten.se

Affärsverken håller på att bygga Sveriges största solpark

på en gammal deponi i Karlskrona.  Solparken är andelsägd och ger såväl företag som privatpersoner möjlighet till en hållbar investering i solenergi. Delbart är hållbart!

 

Läs mer på affarsverken.se

        

 

 

 

Länsstyrelserna i Blekinge, Kronoberg och Kalmar län står på plats och informerar om Klimatklivet, Solcellsstödet och Incitamentsprojektet. Kom fram och ställ era frågor!

Läs mer på lansstyrelsen.se

 

Värdkommunen Mönsterås ställer ut på minimässan. Kom och prata med Energi-och klimatrådgivare Erik Innerstedt!

monsteras.se 

 

Mörbylånga kommun presenterar goda exempel på hur de använder lastcyklar i sin barnverksamhet. 

morbylanga.se 

 

Oskarshamns kommun ställer ut om CEK-projektet (Coacher för energi och klimat) som bedrivs inom kommunen. oskarshamn.se 

 

 

+ Uställare tidigare år

Dessa är några av de företag som ställt ut under åren:

 • Karlshamns Energi
 • Bixia
 • Solar Supply
 • Solortus
 • PPAM Solkraft
 • Kalmar länsmuseum
 • Swedish Biogas International AB
 • Netport
 • Philips AB
 • Nordomatic
 • FLK
 • LED Energy
 • Miljöfordon Syd
 • Olofströmshus
 • EcoScience