Energikontor Sydost söker:

Projektledare inom hållbara transporter

Vill du arbeta med att få företag och organisationer att resa mer hållbart? Då är denna tjänst på Energikontor Sydost något för dig! Vi söker nu projektledare som ska komplettera vårt team med kunskap om och intresse av hållbara transporter och mobility management.

 

Om tjänsten

Energikontor Sydosts uppdrag är att skapa medvetenhet, utbilda och inspirera. Projektledning hos oss innebär att identifiera behov, omvärldsbevaka, koordinera, stötta och genomföra aktiviteter, och åtgärder som vi själva eller våra partners planerar att genomföra för att förbättra resor och transporter.

Vi driver både svenska och internationella projekt och som projektledare omfattar arbetet även ett administrativt ansvar för rapporter, budget och avtalsefterlevnad.

 

Din profil

Du är en engagerad, resultatinriktad och kommunikativ projektledare som vill vara med att inspirera andra till ett mer hållbart agerande.  Vi tror att du genom utbildning eller erfarenheter har god kunskap om resor och transporter t.ex. effektivisering, mobility management, beteendepåverkan eller samhällsplanering.  Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

 

Om oss

Energikontor Sydost arbetar med förnybar energi och energieffektivisering för en minskad klimatpåverkan och hållbar regional utveckling.

Vi är en organisation utan vinstintressen som jobbar för ett hållbart energisystem i samverkan med både privata aktörer och våra ägare; kommuner och regioner i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län. Vi stöder ägarna i deras strategiska och konkreta klimat- och energiarbete så att lokala och regionala mål kan nås. Vår verksamhet finansieras huvudsakligen av medel från svenska myndigheter och EU. 

 

Ansök nu

Tjänsten är till att börja med en projektanställning på 100 %, fram till hösten 2020, med stationering i Växjö.

 

Mejla din ansökan senast den 15 februari till ewa.jonasson@energikontorsydost.se.

Skriv ”Ansökan hållbara transporter” i ärenderaden. Vi arbetar med löpande urval.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Johan Milton på 070-810 58 00.

 

Fackliga representanter är

Hannele Johansson SACO, 073-419 91 81, hannele.johansson@energikontorsydost.se 

Kerstin Eriksson, Vision, 070-620 83 07, kerstin.eriksson@energikontorsydost.se.

 

I och med att du mailar din ansökan till oss samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Dina personuppgifter kommer raderas när rekryteringen är avslutad, om inte annat meddelas.

 

Varmt välkommen med din ansökan!