06/03
2018

Att mäta är att veta! Följ med på studiebesök till Santander i Spanien


Är du intresserad av smart energimätning och energieffektiva byggnader?

Då kan det här nåt för dig:

Energikontor Sydost har glädjen att bjuda in till en studieresa om smart energimätning mm. Ett mer detaljerat studiereseprogram kommer inom kort.

Var: Santander i Spanien

 

Hur: Nu ges möjlighet att följa med Energikontor Sydost och titta närmare på några goda exempel på god energihushållning och mätning och uppföljning. 

 

Vi har möjlighet att bjuda med några personer som är intresserade av energimätning i fastigheter och energieffektivisering(OBS! Mycket begränsat antal platser! Företräde ges till personer verksamma i Kalmar län och Energikontor Sydosts medlemmar)

 

Kontakta oss för ett detaljerat program.

Preliminära datum och tider:

Avresedag: 6 mars. Avresa på morgonen. 

Studiebesök 7 -8 mars. (Mer detaljer finns i programmet)

Hemresedag: 9 mars. Hemma igen på kvällen.

 

Låter det intressant? Skicka gärna inbjudan vidare i din organisation om det är någon annan du tror är mer intresserad än dig!

 

Återkom därför snarast med intresseanmälan eller frågor till mig på lena.eckerberg@energikontorsydost.se eller 0734-408275.

 

Bakgrund: Resan och studiebesöken arrangeras inom projektet EMPOWER. Projekt inom Interreg Europeprogrammet syftar till att möjliggöra nätverksbyggande, där regioner utvecklar och sprider innovativa utvecklingsidéer genom av erfarenhetsutbyte och strategiarbete. EMPOWER ska bidra till mer en energieffektiv fastighetsförvaltning genom ökad kontroll, uppföljning och styrning av energianvändningen i byggnader.