18/06
2018

Miljöfordon & Fotboll


– Del 1: Miljöfordonseminarium - Smarta och gröna lösningar finnes! Men hur når vi ut till fler? Nyckel till grönare transporter!    
– Del 2: Fotboll – nu gräver Sverige guld i Ryssland. Sverige – Sydkorea, Fotbolls-VM, premiär 

Välkommen till en spännande dag om Miljöfordon och Fotboll med fokus på inspiration och goda exempel. Dagen arrangeras genom en samverkan mellan Holmgrens Bil, GreenCharge, Miljöfordon Sverige, Energikontor Sydost, Biogas till folket, Tanka Grönt m.fl.   
 
Vi har lyckats få till ett mycket intressant och aktuellt program där inspirerande exempel varvas med aktuella frågor och diskussion med syfte att tillsammans möjliggöra en snabbare omställning till fossilfria transporter och drivmedel. Vi får bl.a höra Holmgrens Bil, Energi- och klimatrådgivningen i sydost, Kungsbacka kommun, Nissan Europe, Tanka Grönt, Grather Than, Biogas till folket, GreenCharge, Elbilslandet Syd, Växjö kommun m.fl. berättar om sina framgångsfaktorer. Se bifogat program.
 
Det kommer att finnas en mindre utställning där leverantörer och medverkande aktörer finns på plats med information och fina erbjudande till alla deltagare. Besök utställningen under dagen och ta del av senaste nytt om fossilfria fordon, drivmedel/energi mm.
 
Dag och tid: måndagen 18 juni
kl. 09.00-09.30 (registrering/mingel i utställningen),
09.30-13.30 (Del 1: Miljöfordon seminariedel inkl lunch),
13.30-ca17.00 (Del 2: Fotboll på storbilds-TV Sveriges VM-premiär mot Sydkorea i Ryssland samt diskussion & eftersnack i utställningen).
Plats: Holmgrens Bil, Vaktvägen 3, 352 36 Växjö.

 
Varmt välkommen att anmäla dig till denna dag som präglas av kunskap, erfarenhetsutbyte och samverkan! Boka in 18 juni i era kalendrar – så ses vi 😊! Dagen är kostnadsfri.
 
Vi önskar anmälan senast 14 juni. Anmäl dig här!