11/10
2018

Se hit alla cleantechföretag - besök oss på Näringslivsdagarna!


Kom och få inspiration för samarbeten - kolla in vår databas på plats under Näringslivsdagarna i Karlskrona 11 - 12 oktober! 
 

Under Näringslivsdagen i Karlskrona kommer Energikontor Sydost ha en monter för Cleantechs räkning och ni är hjärtligt välkomna att besöka oss där! 
 

Målgruppen för satsningen Cleantech International är små och medelstora företag och aktörer som sysslar med eller är intresserade av Cleantech, etc. dvs teknikföretag som på något sätt sysslar med hållbarhet, förnybara resurser och resurshantering. Exempel på företag kan vara solföretag, avloppshantering, algrening, vind- eller vatten, och/eller datateknikföretag kopplade till någon av dessa aktörer.
 

I Cleantech har vi tagit fram ett presentationssystem, som kommer cirkulera runt på de olika event som genomförs under projektet. Ett tillfälle som presentationssystemet kommer att vara på plats är Cleantech-konferensen i Polen, och även under Näringslivsdagarna i Karlskrona. 
Presentationssystemet är kopplat till en databas, där företagen kan registrera sig. Syftet med databasen är att företag skall kunna söka kontakt med varandra genom denna och få möjligheter till samarbete m.m. Att göra reklam för företaget och att vara med i databasen är gratis.
 

Kom och kika på vilka företag som redan har registrerat sig!
Är du inom målgruppen och intresserad av att marknadsföra ditt företag på detta sätt, eller hitta samarbetspartners, så tveka inte att höra av dig till Annica Lindh eller Tommy Lindström.

 

Läs mer om program och utställare på naringslivsdagen.se

 

Cleantech International finansieras av Europas Södra Östersjöprogram. Deltar i projektet gör länderna Sverige, Danmark, Tyskland, Polen och Litauen.